onsdag den 16. maj 2018

Når vinteren kommer, så vær opmærksom på din hudpleje

Vinteren står for døren, og så er det vigtigt at tænke på at beskytte sin hud. Hudpleje med fedtholdig creme er især vigtig, hvis du skal ud at stå på ski. Her er belastningen for huden mange gange større p.g.a. den kolde vind, end hvis du bare går rundt udenfor i byen.
En god hudpleje handler bl.a. om at give din hud masser af fugt. Om vinteren sker der det, at huden tørrer ud og derfor har brug for et ekstra tilskud for at holde sig sund. Men det er ligeså vigtigt at huske, at man skal dække huden til, når man er udenfor – fx med handsker, hue og halstørklæde.
Ofte tror folk, at hudpleje kun handler om kvinder på 40+, som skal have dækket rynkerne. Men det passer ikke: Hudpleje er vigtig for alle, fordi huden er menneskets største organ og desuden viser meget om, hvilken person man er. Mange mennesker har i dag et arbejde, hvor dét at præsentere sig godt er meget vigtigt, og her spiller hudens udseende selvfølgelig en stor rolle.
Med en fedtholdig fugtighedscreme kommer du rigtig langt i din daglige hudpleje. Det handler dybest set om at ruste huden godt til mødet med verden – ikke mindst nu, hvor vinterkulden bider, og hænder og ansigt hurtigt tørrer ud. Når du sørger for at smøre hænderne og ansigtet med en fugtgivende hudcreme, mindsker du risikoen for sprækkede hænder og tørre, kløende pletter i ansigtet.
Det er ligeså vigtigt, at hudpleje ikke tager overhånd, for så bliver resultatet det samme, som hvis man slet ikke plejede sin hud. Huden bliver nemlig også dårlig, når den får for meget creme. En god fugtighedscreme er nok til de allerfleste menneskers behov, og hvis man vil bruge mere, så er det en god idé at snakke med apoteket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar