onsdag den 16. maj 2018

Behandling med botox til læbeforstørrelse og en brystforstørrelse

Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor der stadig findes kendte mennesker, der ikke vil indrømme, at de har fået botox eller andre plastiske operationer. I dag er det da noget af det mest naturlige, at man får en enkelt læbeforstørrelse eller får glattet rynkerne ud. Ja, der findes heldigvis mange, der ikke er bange for at indrømme, hvilke indgreb, de har fået foretaget, uanset om det gælder en brystforstørrelse, fedtsugning eller næseoperation. For hvis man har pengene og muligheden for at få det perfekte udseende, hvorfor skal vi så ikke benytte os af det?

Stram huden op med botox

Når årene begynder at kunne ses på huden, og daglig brug af rynkecreme bare ikke slår til, så kan du med fordel benytte dig af botox. En indsprøjtning af botox er en af de, eller måske dén, mest almindelige form for plastikoperationer. Det er lidt af et mirakelmiddel, da det lynhurtigt strammer huden op.

Har du smalle læber, så få en læbeforstørrelse

En læbeforstørrelse får dig til at se yngre ud. Med en læbeforstørrelse kan du skabe mere femininitet til dit ansigt, og, ikke mindst, et mere ungdommeligt udseende. Noget af det, der sker med alderdommen, er nemlig, at ens hud i ansigtet mister sin naturlige elasticitet, og en anden ting, der sker, er, at ens læber begynder at miste deres fylde, og blive markant smallere.

Drømmer du om at få en brystforstørrelse?

Man siger, at kvindeligheden sidder i brysterne, så hvorfor ikke få en brystforstørrelse, hvis du er træt af dine små bryster? Ja, brystforstørrelse er noget, mange kvinder overvejer, og faktisk kan et sådan indgreb være med til at få selvtilliden tilbage hos mange kvinder, der føler sig mindre feminine på grund af de små bryster, de har fået fra naturens side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar