onsdag den 16. maj 2018

Jurlique og Beaute Pacifique fremhæver din skønhed

Jeg går helt vildt meget op i at have en flot og velplejet hud. Det tager tid og penge, men det er det hele værd! Det vildeste er, at man altså ikke behøver diverse amerikanske vidundermidler. Noget af den allerbedste hudpleje som jeg har prøvet er Jurlique, der har oprindelse i Tyskland, og så de ultraskønne produkter fra danske Beaute Pacificue.
Jurlique
Jurlique er helt fremme, når det gælder biodynamisk hudpleje. De har udviklet det siden 1985, og deres produkter er de rene vidundermidler for din hud. Deres produkter er naturlige, hvilket slår syntetisk hudpleje med mange banelængder.
Fordi Jurlique ved, at naturlige plejeprodukter holder 100, har de skabt et anderledes koncept inden for skønhed. Det er perfekt for de, som ved at skønhed og sundhed udspringer fra den omtanke, respekt og kærlighed vi som mennesker viser naturen.
Jeg er helt tosset med deres produkter. Jurlique laver plejeprodukter til hud og hår, og de laver også diverse lækre olier. Det hele stammer fra deres planter, som de gror i Australien. Faktisk har jeg læst, at stifterne flyttede fra Tyskland til Australien for at gro deres planter.
Beaute Pacifique
Yes! Det er dansk, det er dejligt. Beaute Pacifique bekæmper solskader og alderstegn effektivt.  Det går så godt for mærket, at det bliver solgt i hele verden. Og det er der altså god grund til. Beaute Pacifiques grundlægger, Flemming K. Christensen, har mange års erfaring med samarbejde med verdens førende dermatologer og lægemiddelfirmaer.
Beaute Pacifique er ligeledes kvalitetssikret af deres søsterfirma GMPack, der er certificeret i lægemidler. Alle Beaute Pacifiques produkter bliver fremstillet under samme kvalitetskontrol, selvom denne slags krav ikke stilles til kosmetiske produkter.  Firmaet går simpelthen den ekstra mil, der skal til for at give dig og mig den smukkeste hud.

Hvad er det rette for mig?
Når du skal vælge plejeprodukter, er det vigtigt først at kende dig selv og din egen hud. Det kan en professionel dermatolog for eksempel hjælpe dig med. Alt for mange plasker ting på huden uden egentlig at vide, hvad deres hud har brug for.
Ja, der er hjælp at hente i diverse butikker, men det er altså ikke altid, at de kan deres kram. Tag det dog fra en der har prøvet mange forskellige hudplejeprodukter – Beaute Pacifique og Jurlique er plejeprodukter af den højeste kvalitet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar