onsdag den 16. maj 2018

Mange muligheder og måder at plastikkirurger kan fjerne rynker på

I de seneste år er det blevet mere normalt at få foretaget plastikoperationer, og mange får foretaget både store og mindre indgreb. En af de mest populære behandlinger er at fjerne rynker, således at man kan vedligeholde et yngre ydre.
Der er mange måder at fjerne rynker på, den anvendte metode afhænger blandt andet af, hvilken form for rynker det er, og hvor i ansigtet de sidder. Ligeledes kan man både få fjernet rynkerne permanent eller midlertidigt. Snak med plastikkirurgen om hvilket behandling de mener, egner sig bedst til præcis din hudtype, så du opnår det bedst mulige resultat.
For at fjerne rynker midlertidigt kan man blandt andet anvende Restylane, hvor er der tale om meget fine rynker har et produkt som A-vitaminsyre creme vist gode resultater. Det er altid vigtigt at overveje, inden man går ind til behandlingen, om det skal være en midlertidig løsning eller vedvarende.
For en permanent løsning er produktet Aquamid meget anvendt til at fjerne rynker, idet det giver et flot og vedvarende resultat. Ligeledes anvendes der ofte laser behandling, hvilket foretages i fuldbedøvelse, hvis der er tale om en fuld ansigtsbehandling. Mindre behandlinger kan foretages med lokalbedøvelse, hvorfor det er muligt at forlade klinikken umiddelbart efter behandlingen.
Ved fjernelse af meget fremtrædende rynker er Botox meget anvendt, specielt ved dybe rynker mellem øjnene eller dybe smilerynker. Botox kan ligeledes kombineres med andre mindre behandlinger eller et ansigtsløft.
De fleste behandlinger for at fjerne rynker er mindre indgreb, hvor resultatet ses med det samme. Ved behandling med Botox vil resultatet i nogle tilfælde kunne ses en dag efter og hos andre efter en uges tid. Ved alle behandlinger skal der først foretages en individuel rådgivning, men at fjerne rynker ses i dag ikke som stort indgreb, og de fleste behandlinger tager omkring en halv time.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar